Oldalak

2012. április 26., csütörtök

Pillangós medál zsurkából

Nem is tudom, hogy kinek, de valakinek a nyakában láttam egyszer egy (persze ehhez nem hasonlítható :)  )pillangós nyakláncot.Egyszínű volt, de én úgy gondoltam, hogy mivel úgyis virágzik minden az én pillangóm is virágmintás lesz Szóval így született
ez a medál: 

Hozzávalók:
-átlátszó zsugorfólia
-színes ceruzák
-csiszolópapír

Elkészítés:
Másoljuk át a sablont (a sablon egy A/4-es lap, tehát egy A/4-es lapot szkenneltem be ,és azt töltöttem fel )egy megcsiszolt átlátszó zsugorkára (Az alapok a görögdinnye szettes bejegyzésemnél). Ezután jön a kis türelemjáték:kis egybefüggő virágocskákkal díszítsük,ki ,és színezzük ki mindenféle színűre, majd a hátteret is egy világosabb színnel. A pillangó teste egy kicsit eltérőbb legyen! :)
A szárnya sarkánál lyukasztóval lyukasszuk ki, a többi részét pedig vágjuk ki, és mehet a sütőbe a színezett felével felfelé, 150°C-ra 8-10 percig .
Nagyon szeretek zsugorkával dolgozni egyrészt azért, mert viszonylag jó az ára, meg mert nagyon szépeket lehet belőle csinálni.
Ezt még Agancsnak nem mutattam meg, mert akkor folyton lecsóringálná, de már nézte a bejegyzésemet,(ami még nem is volt közzétéve, csak ő idelopakodott ) "hogy te ilyet mikor csináltál?"- úgyhogy lebuktam :)

2 megjegyzés:

  1. Naneee, ez KELL.. rendelnék.. lehet? :))

    VálaszTörlés
  2. Persze!
    Oda akartam írni, hogy lehet rendelni... :) Majd még egy pár népszerű alkotás, és megcsináljuk a meska boltom!

    Milyen színben?

    VálaszTörlés