Oldalak

2014. január 3., péntek

Visszatérés-szaloncukrok :-)

Nagyon elhanyagoltam az utóbbi időben a blogot...
ugyanis krónikus időhiányban szenvedek, főleg így karácsony előtt volt durva a helyzet.... mézest kellett sütni, dekorálni, szaloncukrokat csinálni, ékszereket a barátnőknek (meg más ajándékokat is : D ) közben krémeket is csináltunk, és tanulni is kell ugyebár!

Szóval el kellene kezdeni posztolni ,de mindent! Most ebben a bejegyzésben, csak a képek lesznek, és majd a szaloncukor receptek linkjei, amit külön-külön bejegyzésben fogok közzétenni, ugyanis 5 fajtát csináltam :D Rumos-marcipánosat, diós-narancsosat, ördögpirulát (nem a fánk ördögpirula, mert tudom ,hogy az is van. Nem -nem ez egy isteni tejcsokis mandulás bonbon, most szaloncukornak álcázva), a párját: az angyalpirulát (itthoni nevén citromos-gyömbéres), és kókuszosat.

 Ördögpirula (avagy csokis-mandulás :)  )
 Kókuszos
  
Angyalpirula (avagy a citromos-gyömbéres :P )

 És a rumos-marcipános

 És az egész csapat :)


2 megjegyzés:

 1. Kisbarátnőm, térj vissza közénk és gyere játszani! A részleteket megtalálod nálam! Puszi! :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves webmester,

  Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés