Hozzávalók:
40 dkg répa
8-10g gyömbér
20dkg dió
10dkg kókuszreszelék
160g mazsola
2 teáskanál őrölt fahéj
2 evőkanál olaj
Úgy csináltam ,hogy a répát lereszeltem (a nagy lyukú reszelőn) a gyömbért is belereszeltem (mini reszelőn) beleraktam a diót, közben a mazsolát forró vízbe áztattam 5-10 percre ,hogy megduzzadjanak ,majd összevágtam őket, beleraktam az őrölt fahéjat, és én még rácsorgattam egy kis mézet, és az aprítóba tettem. igen ,és mikor jön a kókuszreszelék ,azt kifelejtettem belőle, amúgy azt a többi hozzávalóval együtt az aprítóba kellett volna tenni. :P de így is nagyon finom lett.
Ezután apró golyókat formáltam belőle, és mentek 175 °C -ra előmelegített sütőbe.
Úgy csináltam ,hogy a répát lereszeltem (a nagy lyukú reszelőn) a gyömbért is belereszeltem (mini reszelőn) beleraktam a diót, közben a mazsolát forró vízbe áztattam 5-10 percre ,hogy megduzzadjanak ,majd összevágtam őket, beleraktam az őrölt fahéjat, és én még rácsorgattam egy kis mézet, és az aprítóba tettem. igen ,és mikor jön a kókuszreszelék ,azt kifelejtettem belőle, amúgy azt a többi hozzávalóval együtt az aprítóba kellett volna tenni. :P de így is nagyon finom lett.
Ezután apró golyókat formáltam belőle, és mentek 175 °C -ra előmelegített sütőbe.
És meg kell sütni, vagy csak így nyersen?
VálaszTörlésIgen-igen az elfelejtettem beleírni!Javítom.
VálaszTörlés